Vinprofil

Vinprofil tilpasset klientell og meny

Vinprofil

For svært mange serveringssteder er vin i dag en meget viktig faktor – både kulinarisk og inntektsmessig. Ulike serveringssteder har likevel høyst ulike behov/ambisjoner i forhold til vinprofil. Utvalg, priser, oppbevaring/temperering, glass m.m.

Vi kan hjelpe (og avlaste!) din bedrift med å sette opp en overordnet vinprofil tilpasset klientell og ikke minst det kulinariske.

Vinmenyer

Planlagt og gjennomtenkt

Vinmenyer

Stort eller lite utvalg, prisnivå, land/områder, fordeling hvitt/rødt/andre typer. Vin på glass? Vinpakker? Vi kan bistå med velge de beste vinene i alle prisklasser, samt lage et profesjonelt oppsett av vinmeny.

Vinopplæring

kunnskap selger!

Vinopplæring

Vi skreddersyr vinopplæring for dine ansatte – både i forhold til husets vinkart og (avhengig av ambisjoner) vinkunnskap generelt.

Vinsmaking

Sosialt og lærerikt – for bedrifter og private

Vinsmaking

Lær å smake vin som en profesjonell! Gjennom året holder vi atskillige vinkurs-/vinsmakinger. Sosialt, uformelt, stemningsskapende og lærerikt på samme tid. Du får bedre forståelse for vinens karakter, aroma, smak og generelle kvalitet.