Anbefalinger:

XL Diner, Ålesund
XL Diner, Ålesund

«Vår restaurant har nå brukt vinpreserverings-systemet Le Verre de Vin i noen måneder, og vi er glade for å kunne bekrefte at det fungerer til vår fulle tilfredstillelse! Ikke bare er det slutt på alt som heter svinn. Minst like viktig er det at vi nå faktisk ser oss i stand til å tilby så godt som hele vinsortimentet på glass! Resultatet er enda mer fornøyde kunder og god butikk for oss. Vi kan derfor gi Le Verre de Vin-systemet våre varmeste anbefalinger.»

– Roar Aarseth, Restaurantsjef XL Diner, Ålesund

Hotel Union, Geiranger
Hotel Union, Geiranger

«Etter å ha brukt Le Verre de Vin en tid nå, kan vi konstatere at det holder hva det lover – nemlig å holde åpen vin frisk i 3 uker. Det aller mest revolusjonerende for oss var kanskje likevel at systemet også gjør det mulig å holde musserende vin frisk i flere uker etter at flasken er åpnet. Tidligere representerte denne kategorien et betydelig svinn – noe som nå heldigvis er eliminert.

Etter at vi tok i bruk Le Verre de Vin har vi utvidet utvalget av vin på glass, noe vi ser mange kunder setter stor pris på.»

Sindre Mjelva, 4.generasjon eigar, Hotel Union Geiranger

Svein Lindin
Svein Lindin

“Le Verre de Vin imponerer med sin enkelhet og nytteverdi for restaurantbransjen. Tilby bedre og flere flere viner på glass, uten å risikere svinn!”

-Svein Lindin, sommelier/vinskribent

Cru Vin & Kjøkken, Oslo
Cru Vin & Kjøkken, Oslo

“Le Verre de Vin sørger for at vinen beholder optimal kvalitet i 2-3 uker etter at flasken er åpnet. Utrolig nok gjelder dette også for musserende viner! Jeg kan derfor trygt anbefale produktet for restauranter som vil utvide sitt tilbud av vin på glass”

– Aleksander Iversen, ansvarlig sommelier CRU Vin og Kjøkken