• Le Verre de Vin

    Et verdensledende vin- OG champagnepreserveringssystem utviklet for profesjonelle og kommersielle brukere, perfekt for å bevare friskheten i et ubegrenset antall åpnede vinflasker i 3 uker. I motsetning til andre (dispenser-)systemer på markedet gir Le Verre de Vin full fleksibilitet i forhold til skjenking; ved bardisk eller restaurantbord.

  • Le Verre de Vin

    Et verdensledende vin- OG champagnepreserveringssystem utviklet for profesjonelle og kommersielle brukere, perfekt for å bevare friskheten i et ubegrenset antall åpnede vinflasker i 3 uker. I motsetning til andre (dispenser-)systemer på markedet gir Le Verre de Vin full fleksibilitet i forhold til skjenking; ved bardisk eller restaurantbord.

Forsegler på under 5 sekunder Preserverer i opptil 21 dager

Le Verre de Vin (=Vinglasset) er et verdensledende vin- OG champagnepreserveringssystem utviklet for profesjonelle og kommersielle brukere, perfekt for å bevare friskheten i et ubegrenset antall åpnede vinflasker i 3 uker. I motsetning til andre (dispenser-)systemer på markedet gir Le Verre de Vin full fleksibilitet i forhold til skjenking; ved bardisk eller restaurantbord.

Systemet er utviklet spesielt med tanke på rask og effektiv logistikk i forhold til å håndtere salg av vin på glass. Det er meget funksjonelt i bruk og ikke minst meget driftssikkertLe Verre de Vin konserveringssystem gir restauranter og barer muligheten til å håndtere et større utvalg vin på glass, på en enkel, kostnadseffektiv og sikker måte. Resultat: Null svinn, mer fornøyde kunder og større inntjening! En investering som raskt tjenes inn!

Siden introduksjonen for over 20 år siden er det solgt ca. 60 000 systemer verden over, og Le Verre de Vin har vunnet stor anerkjennelse hos tusenvis av hotelleiere og restauratører, vinhandlere og andre brukere. På referanselisten inngår en lang rekke 5-stjerners hoteller og Michelinstjerne-restauranter, såvel som verdenkjente vinprodusenter.

Flere konfigurasjonsalternativer er tilgjengelig – Ta kontakt med oss for å diskutere dine spesifikke behov.

Le Verre de Vin+ serien

Classic

Classic

Veggmontert

Tower

På disken

Compact

Compact

Under disken

Classic Steel

Classic Steel

Veggmontert

Tower Portable

Tower Portable

På disk/portabel

CO2-dyse

CO2-dyse

for konservering av
Champagne og musserende

Vakumdyse

Vakuumdyse

for konservering
av stillvin

Musserende & Stillvin, ett system

Det moderne vinkartet er ikke bare stillvin… Salget av musserende vin vokser raskt globalt. Le Verre de Vin er verdens eneste «dobbelte» konserveringssystem, noe som betyr at du kan forsegle et ubegrenset utvalg av still- og musserende viner med ett og samme system.

Le Verre de Vin PODBAR+ serien – Den komplette løsningen

Tempererte vinskap i kombinasjon med Le Verre de Vin-teknologien. Det nye PODBAR-systemet tilbyr på samme tid perfekt preservering av åpnede vinflasker, perfekt temperert oppbevaring (4-18 grader), og en meget attraktiv presentasjon!

21 dager topp-kvalitet på åpnede vinflasker sammen med perfekt temperering er fremtidens løsning for å tilby kundene et større utvalg kvalitetsvin per glass.

PODBAR er et modulært oppbygget system som er meget fleksibelt og plasseringsvennlig. Systemet kan bygges ut/kompletteres når som helst. Hvert skap har plass til 8-12 flasker vin.

Dual Pod Bar

Single

Originalen

Twin PODBAR

Twin

Flere pods, mer kontroll

Verti PODBAR

Verti

Lite fotavtrykk, stor innvirkning

Quad PODBAR

Quad

Den ultimate fremvisningen

Tri PODBAR

Tri

Om Twin blir for liten

«Le Verre de Vin imponerer med sin enkelhet og nytteverdi for restaurantbransjen. Tilby bedre og flere flere viner på glass, uten å risikere svinn!»
«Le Verre de Vin sørger for at vinen beholder optimal kvalitet i 2-3 uker etter at flasken er åpnet. Utrolig nok gjelder dette også for musserende viner! Jeg kan derfor trygt anbefale produktet for restauranter som vil utvide sitt tilbud av vin på glass»

«Jeg kan trygt anbefale produktet til restauranter og vinbarer som vil utvide sitt tilbud av vin på glass»

«Etter å ha brukt Le Verre de Vin-systemet en tid nå, kan vi konstatere at det holder hva det lover – nemlig å holde åpen vin frisk i 3 uker. Det aller mest revolusjonerende for oss var kanskje likevel at systemet også gjør det mulig å holde musserende vin frisk i flere uker etter at flasken er åpnet. Tidligere representerte denne kategorien et betydelig svinn – noe som nå heldigvis er eliminert.

Etter at vi tok i bruk Le Verre de Vin har vi utvidet utvalget av vin på glass, noe vi ser mange kunder setter stor pris på.»

«Vår restaurant har nå brukt vinpreserverings-systemet Le Verre de Vin i noen måneder, og vi er glade for å kunne bekrefte at det fungerer til vår fulle tilfredstillelse! Ikke bare er det slutt på alt som heter svinn. Minst like viktig er det at vi nå faktisk ser oss i stand til å tilby så godt som hele vinsortimentet på glass! Resultatet er enda mer fornøyde kunder og god butikk for oss.Vi kan derfor gi Le Verre de Vin-systemet våre varmeste anbefalinger».