Om Vinconsult AS

Øyvind Tveit

Vinkonsumet og interessen for vin er sterkt økende i Norge, og vin spiller en stadig større rolle både gastronomisk og økonomisk for Horeca-sektoren.

Vinconsult ønsker å bidra til å gi sine kunder en enda bedre vinprofil – med bedre lønnsomhet og enda mer fornøyde kunder som resultat!

Dette gjør vi for det ene ved å tilby gode funksjonelle vinrelaterte produkter, og for det andre ved å tilby vinrelaterte tjenester basert på høy vinfaglig kompetanse og god markedsinnsikt.

Særlig fokus har vi på produkter til effektiv og sikker håndtering av vin-på-glass salg – utstyr som holder vinen frisk og svinnet borte. Derfor kaller vi oss «VIN PÅ GLASS SPESIALISTEN»!

Daglig leder er sommelier Øyvind Tveit. Utdannet Markedsøkonom med spesialisering i Internasjonal Markedsføring. Erfaren hotell- og restaurantkunde gjennom mer enn 2000 reisedøgn internasjonalt over 25 år.

Øyvind har hatt et lidenskapelig forhold til vin i hele sitt voksne liv. Vinner av «Drøbak Open» (uoffisielt NM i vinkunnskap) 1999. Lang erfaring som vinkonsulent, foredragsholder og vinskribent.