Noresdagen i Stavanger 14. april
Vinconsult vil være til stede som utstiller. Velkommen innom for en prat og en titt på markedets mest spennende produkter for preservering og temperering av vin!
Vinconsult vil være til stede som utstiller. Velkommen innom for en prat og en titt på markedets mest spennende produkter for preservering og temperering av vin!
5. til 8. februar arrangeres Oslo vinfestival, og Vincosult blir å treffe på stand.
Kom gjerne innom for å se det komplette utvalget av vinpreserveringssystemet Le Verre de Vin og andre smarte vin-relaterte produkt.
VIA Egencia arrangerer vintur til Piemonte i Italia 22. til 26.april der jeg skal være reiseleder. Mer informasjon, og påmeldingsskjema finner du hos VIA Egencia.
Lær mer om Champagne og andre musserende viner! Visste du at musserende viner ofte er fantastiske følgesvenner til mat? Hva er nå egentlig forskjellen på Prosecco, champagne og cava? Smak og lær!
Til vinsmakingen serveres forskjellige sjøbaserte småretter.
Pris kr. 495,- pr person inkludert drikke. Kursets varighet kl 1300-1500. BOOK HER
23. og 24. september vil Vinconsult være å finne på stand DA5 på Meny 2014.
Kom gjerne innom for å se det komplette utvalget av vinpreserveringssystemet Le Verre de Vin og andre smarte vin-relaterte produkter!
Stadig flere kvalitetsrestauranter tar i bruk verdens ledende vinpreserveringssystem til perfekt behandling av sine åpne viner. Vinconsult er glade for å kunne føye til ORO og verdensmester Terje Ness på denne listen!
Ishavshotellet i Tromsø, Ørnen i Bergen og Havet i Bodø har alle valgt vinpreserveringssystemet Le Verre de Vin fra Vinconsult for sikker og effektiv håndtering av sitt vin på glass salg
-Svein Lindin, sommelier/vinskribent
– Aleksander Iversen, ansvarlig sommelier CRU Vin og Kjøkken
«Etter å ha brukt Le Verre de Vin-systemet en tid nå, kan vi konstatere at det holder hva det lover – nemlig å holde åpen vin frisk i 3 uker. Det aller mest revolusjonerende for oss var kanskje likevel at systemet også gjør det mulig å holde musserende vin frisk i flere uker etter at flasken er åpnet. Tidligere representerte denne kategorien et betydelig svinn – noe som nå heldigvis er eliminert. Les mer