Noresdagen i Stavanger 14. april

Vinconsult vil være til stede som utstiller. Velkommen innom for en prat og en titt på markedets mest spennende produkter for preservering og temperering av vin!

Oslo vinfestival 5. til 8. februar

5. til 8. februar arrangeres Oslo vinfestival, og Vincosult blir å treffe på stand.
Kom gjerne innom for å se det komplette utvalget av vinpreserveringssystemet Le Verre de Vin og andre smarte vin-relaterte produkt.

Vintur til Piemonte

VIA Egencia arrangerer vintur til Piemonte i Italia 22. til 26.april der jeg skal være reiseleder. Mer informasjon, og påmeldingsskjema finner du hos VIA Egencia.

Champagnelunsj hos Klippfiskakademiet 6.desember

Lær mer om Champagne og andre musserende viner! Visste du at musserende viner ofte er fantastiske følgesvenner til mat? Hva er nå egentlig forskjellen på Prosecco, champagne og cava? Smak og lær!

Til vinsmakingen serveres forskjellige sjøbaserte småretter.

Pris kr. 495,- pr person inkludert drikke. Kursets varighet kl 1300-1500. BOOK HER

Møt oss på Meny 2014 i Trondheim!

23. og 24. september vil Vinconsult være å finne på stand DA5 på Meny 2014.
Kom gjerne innom for å se det komplette utvalget av vinpreserveringssystemet Le Verre de Vin og andre smarte vin-relaterte produkter!

Bocuse d’Or vinner Terje Ness valgte Le Verre du Vin til ORO!

Stadig flere kvalitetsrestauranter tar i bruk verdens ledende vinpreserveringssystem til perfekt behandling av sine åpne viner. Vinconsult er glade for å kunne føye til ORO og verdensmester Terje Ness på denne listen!

Nye Rica/Scandic-hoteller valgte vinpreserveringssystem fra Vinconsult

Ishavshotellet i Tromsø, Ørnen i Bergen og Havet i Bodø har alle valgt vinpreserveringssystemet Le Verre de Vin fra Vinconsult for sikker og effektiv håndtering av sitt vin på glass salg

Svein Lindin anbefaler Le Verre de Vin

“Le Verre de Vin imponerer med sin enkelhet og nytteverdi for restaurantbransjen. Tilby bedre og flere flere viner på glass, uten å risikere svinn!”

-Svein Lindin, sommelier/vinskribent

CRU vin og Kjøkken anbefaler Le Verre de Vin

“Le Verre de Vin sørger for at vinen beholder optimal kvalitet i 2-3 uker etter at flasken er åpnet. Utrolig nok gjelder dette også for musserende viner! Jeg kan derfor trygt anbefale produktet for restauranter som vil utvide sitt tilbud av vin på glass”

– Aleksander Iversen, ansvarlig sommelier CRU Vin og Kjøkken

Hotel Union Geiranger anbefaler Le Verre de Vin

«Etter å ha brukt Le Verre de Vin-systemet en tid nå, kan vi konstatere at det holder hva det lover – nemlig å holde åpen vin frisk i 3 uker. Det aller mest revolusjonerende for oss var kanskje likevel at systemet også gjør det mulig å holde musserende vin frisk i flere uker etter at flasken er åpnet. Tidligere representerte denne kategorien et betydelig svinn – noe som nå heldigvis er eliminert. Les mer