UMAMI ARENA 2023

Fra 14. til 17. februar deltar vi på UMAMI ARENA 2023, den største og viktigste møteplassen for mat- og måltidsbransjen på NOVA Spektrum i Lillestrøm. Kom gjerne innom for å se vårt spekter nøye utvalgte vinrelaterte produkter til horeca-sektoren. Spesiell fokus har vi på systemer for preservering og temperering av åpen vin.

Messer høsten 2022

Vinconsult deltar på hhv. Nordnorsk Storhusholdningsmesse i Bodø 15/09. og Meny-messen i Trondheim 28-29/09. Kom gjerne innom for å se vårt spekter nøye utvalgte vinrelaterte produkter til horeca-sektoren. Spesiell fokus har vi på systemer for preservering og temperering av åpen vin.

Sommelier Øyvind Tveit

På onsdag fikk jeg min diplom for bestått sommelier-eksamen ved NSU (Norsk Sommelier-utdannelse).

Vino Bar valgte Le Verre de Vin

Vinconsult er stolt leverandør av Le Verre de Vin preserveringssystem, Expo vin- og matskap og Rastal vinglass til nyåpnede Vino Bar i Ålesund

Messer – Høsten 2018

Nordnorsk Storhusholdninsmesse

Vinconsult er til stede på storhusholdningsmessene i september:
– Nordnorsk Storhusholdningsmesse 2018, Tromsø 20/09.
– Meny 2018, Trondheim 26-27/09.

Dere finner oss i vinavdelingen på begge messer. Velkommen innom for en hyggelig prat og en presentasjon av markedets mest spennende løsninger for preservering av åpen vin, samt annet vin-relatert utstyr.

Holder vinen frisk og svinnet borte


«Hva har du på glass?» Hørt den før? Garantert. Restaurantgjesters forventninger til utvalg av vin på glass blir stadig større. Over er den tiden da det holdt med «husets røde» og «husets hvite».

Les hele artikkelen på Næringslivnorge.no

Burj Al Arab om Le Verre de Vin

Burj Al Arab

Et av verdens mest kjente hoteller, Burj Al Arab i Dubai, er intervjuet av produsenten Bermar om sitt bruk av systemet. Les hele intervjuet her: https://www.vinconsult.no/download/TheBurjAlArab.pdf

Høstens messer

Vinconsult AS vil være til stede på følgende messer i høst:

Nyhet! Speedy Glass – Glasspoleringsmaskin

Effektiv glasspoleringsmaskin som sparer deg for tid og penger!
Speedy Glass er en italiensk-produsert maskin som polerer opptil 350 vinglass i timen ved hjelp av 5 roterende mikrofiber-børster og varmluft. Glasset blir skinnende blankt på ca. 10 sekunder. Langt mer effektivt enn håndpolering, og med redusert brekkasjerisiko.