Le Verre de Vin (=Vinglasset) er
 et verdensledende vin- OG champagnepreserveringssystem utviklet for profesjonelle og kommersielle brukere, perfekt for å bevare friskheten i et ubegrenset antall åpnede vinflasker i 3 uker. I motsetning til andre (dispenser-)systemer på markedet gir Le Verre de Vin full fleksibilitet i forhold til skjenking; ved bardisk eller restaurantbord.

Systemet er utviklet spesielt med tanke på rask og effektiv logistikk i forhold til å håndtere salg av vin på glass. Det er meget funksjonelt i bruk og ikke minst meget driftssikkertLe Verre de Vin konserveringssystem gir restauranter og barer muligheten til å håndtere et større utvalg vin på glass, på en enkel, kostnadseffektiv og sikker måte. Resultat: Null svinn, mer fornøyde kunder og større inntjening! En investering som raskt tjenes inn!

Siden introduksjonen for over 15 år siden er det solgt ca. 45 000 systemer verden over, og Le Verre de Vin har vunnet stor anerkjennelse hos tusenvis av hotelleiere og restauratører, vinhandlere og andre brukere. På referanselisten inngår en lang rekke 5-stjerners hoteller og Michelinstjerne-restauranter, såvel som verdenkjente vinprodusenter.

Le Verre de Vin POD BAR – Den komplette løsningen!

Tempererte vinskap i kombinasjon med Le Verre de Vin-teknologien. Det nye POD BAR-systemet tilbyr på samme tid perfekt preservering av åpnede vinflasker, perfekt temperert oppbevaring (4-18 grader), og en meget attraktiv presentasjon!

21 dager topp-kvalitet på åpnede vinflasker sammen med perfekt temperering er fremtidens løsning for å tilby kundene et større utvalg kvalitetsvin per glass.

POD BAR er et modulært oppbygget system som er meget fleksibelt og plasseringsvennlig. Systemet kan bygges ut/kompletteres når som helst. Hvert skap har plass til 8-12 flasker vin.

Flere konfigurasjonsalternativer er tilgjengelig – Ta kontakt med oss for å diskutere dine spesifikke behov.